Selencia Aurora Fashion Backcover

Selencia Aurora Fashion Backcover

Met deze Aurora Fashion Backcover van Selencia geeft u uw telefoon een modieus uiterlijk én bescherming tegen dagelijkse schade. Ook draagt u een steentje bij aan een beter milieu. De telefoonhoes is namelijk gemaakt van 100% gerecycled plastic en is hiermee een duurzamere keuze.

Uiterlijk Aurora Fashion Backcover

De case is bedrukt met een modieuze print, zodat u uw toestel gemakkelijk een fantastische look geeft. De bedrukking is van hoge kwaliteit, waardoor deze niet vervaagt en zijn mooie kleur behoudt. Het hoesje is krasbestendig, het design loopt door over de randen van de case en de binnenkant matcht met de buitenkant.

Duurzame verstevigde hoes

Omdat het hoesje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, kiest u met deze case voor het milieu én voor een langere levensduur van uw toestel. Daarnaast is de Selencia Aurora Fashion Backcover getest op vallen tot 1,2 meter hoogte. Hierdoor geeft u uw telefoon goede bescherming tegen dagelijkse schade. Omdat de randen van het hoesje verhoogd zijn, is zowel de camera als het beeldscherm veilig tegen krassen wanneer u uw telefoon bijvoorbeeld op tafel legt.

Waarom de Selencia Aurora Fashion Backcover?

  • Vervaardigd van 100% gerecycled materiaal
  • Zorgt voor een modieuze uitstraling van uw telefoon
  • Getest op vallen tot 1,2 meter hoogte
  • Verhoogde randen zorgen voor bescherming van camera en beeldscherm
  • De bedrukking is krasbestendig en vervaagt niet
  • Slank ontworpen en licht van gewicht